Sikkerhedslåse

Sikkerhedslåse i Lyngby

Når du ønsker at højne sikkerheden derhjemme eller i din virksomhed, er det en god idé at se på låsesystemerne i bygningen. Vi tilbyder et stort udvalg af sikkerhedslåse. Alle sikkerhedslåse er forsikringsgodkendte og er din garanti for maksimal tryghed. Idéen med sikkerhedslåse er ganske enkelt at sikre bygninger mod indbrudstyve og andre ubudne gæster. Vores sikkerhedslåse er anerkendte blandt professionelle låsesmede og fagfolk.

FOREBYG INDBRUD MED LÅSE

Tyverisikring er nemmere med nye forsikringsgodkendte sikkerhedslåse. Gamle, slidte eller svage låse er nemlig en gave for indbrudstyve. Mange hjem har desværre ikke tilfredsstillende låse, og vores anbefaling er, at få en professionel låsesmed til at tilse låsene i dit hjem eller i din virksomhed. At udskifte låse, gør en stor forskel for din sikkerhed og tryghed. 

 • Forsikringsgodkendte låse

 • Mekaniske og elektriske løsninger

 • Akut reparation og omkodning

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

 • Hvordan sikrer jeg bedst mit hjem mod ubudne gæster?

  Ubudne gæster og indbrudstyve får sværere vilkår, hvis du monterer en ekstra lås på din hiveddør eller bagdør. Har du flere låse, er det nemlig sværere for dem, at tvinge sig adgang til dit hjem.

 • Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber ny lås?

  Du kan være opmærksom på flere ting, når du skal have installeret en ny lås. Det kan være vigtigt, at låsen kan låses både udefra og indefra. Derudover skal låsen være borebeskyttet og den skal have en høj dirke- og kopieringssikkerhed. Vi guider dig igennem valg af lås, når du kontakter os.

 • Kan I også montere sikkerhedslåse på terrassedør og vinduer?

  Vi kan hjælpe dig med at sikre din terrassedør og dine vinduer med sikkerhedslåse. Også din kælderdør kan sagtens få monteret en ordentlig sikkerhedslås. På den måde øger du trygheden i dit hjem.